top of page

HR & Organisatie advies

Met 20 jaar ervaring als HR adviseur in diverse sectoren, kennis van en ervaring met reorganisaties, transformaties en herstructureringen ken ik de uitdagingen van managementteams en HR afdelingen.

Want een andere structuur in een oude cultuur, zet mensen meestal niet in beweging. En een cultuurverandering op papier is prachtig, maar in de praktijk vaak weerbarstig. 

Want hoe krijg je mensen echt in beweging? Hoe creëer je een gezond werkklimaat? Hoe houd je mensen gemotiveerd? Hoe kun je een team optimaler samen laten werken? Hoe kun je een manager beter laten functioneren?

Vraagstukken waar ik met enthousiasme, verbinding, overzicht en inspiratie mee aan de slag ga. Want een cultuur is één, maar de natuur van de mens is de echte drijfveer. Daar ligt voor mij de essentie en het keywoord daarbij is leiderschap. Ik ga met organisaties, teams en medewerkers op zoek naar de mate van zelfleiderschap, de leider als rolmodel, de leider als inspirator, maar ook als kwetsbaar mens.

Ik inspireer mensen om hun beste krachten te geven aan de organisatie en daarmee energie en groei aan zichzelf. Dat maakt organisaties sterk en medewerkers blij. 

Ik ben inzetbaar als interim HR adviseur voor organisatieadvies en inzetbaar op een strategisch, tactisch en/of operationeel HR-project. Ook werk ik als interim HR adviseur ter ondersteuning, aanvulling of waarneming van (een deel van) de HR afdeling.  

bottom of page