top of page

Coaching

Wat houdt coaching in

Coaching is een krachtige vorm voor ontwikkeling die leidt tot verandering en resultaat. Met coaching wil ik je inzicht geven in jouw onbewuste zelf door zelfreflectie waardoor je jouw kwaliteiten nog beter kan benutten. Ik laat je kijken naar jezelf als uniek mens met al je talenten en mogelijkheden. Maar door reflectie en bewustwording kijken we ook naar je aangepaste gedrag en ingesleten patronen die je energie kosten en minder effectief zijn.
 

Na dit inzicht kun je keuzes maken die energie geven en stoppen met dingen die energie kosten. Dicht bij jezelf sta je namelijk het meeste in je kracht.
Vaak leeft de vraag: wat is dicht bij mijzelf? Wie ben ik en wat wil ik? Maak ik bepaalde keuzes omdat ik dat echt zelf wil of laat ik mij beïnvloeden door mijn omgeving, opvoeding, werkkring, vrienden, gezin?

 

Who would you be, if the world never gave you a label?
Prince Ea

 

Met coaching kan ik je helpen antwoorden te vinden op deze vragen. Laat je aanwezige talent niet onbenut en stop met dingen van jezelf te vragen die alleen energie vragen en niet opleveren. Ga de uitdaging aan en onderzoek jouw natuurlijke kracht, jouw natuurlijk drijfveren en groei en bloei.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Hoe werkt coaching bij mij

We starten altijd met een gratis intake en kennismaking. Dat kan op locatie of online. Bij een goede klick, spreken we af welk traject en aantal sessies wenselijk zijn. Na de evaluatie halverwege het traject kunnen we dit indien nodig bijstellen. Meestal maak ik gebruik van een online meting om je drijfveren in kaart te brengen. Dit geeft snel inzicht en is een goede basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Drijfverenmeting

Onderdeel van de coaching is het doen van een ACT meting. ACT staat voor Analytical Competence Tool ©

Als HBM professional ben ik geaccrediteerd bij MyHBMcenter om deze meting effectief en kwalitatief goed in te zetten. ACT is een unieke en snelle manier om competenties te meten en te kunnen verbinden met het onbewuste. Ook maakt het aangepast gedrag zichtbaar. De meting kun je online doen en kost maximaal een kwartier van je tijd.
Het rapport nemen we vervolgens samen door en is een goede basis en start van het coachingstraject.  

Wandelcoaching

Liever al wandelend praten? Dat kan!

Ik spreek graag met je af op het strand, in het bos of op andere plek in de natuur. Door te wandelen, komen gedachten en gevoelens vaak letterlijk in beweging.

bottom of page